tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post8169255852476053268..comments2023-12-24T11:26:36.261+02:00Comments on viva ciabatta!: san francisco sourdoughaleksihttp://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-64581377737914975272010-03-01T23:07:57.723+02:002010-03-01T23:07:57.723+02:00ei multa happamuutta tai sitkeyttä ole näisät puut...ei multa happamuutta tai sitkeyttä ole näisät puuttunut kylläkään.. punavuoressa on muuten crustum niminen leipomo joka tekee vaaleita hapanleipiä.. ne oli selkeästi vehnäleipämäisempiä.<br /><br />toi juuren käyttö on vähän hankalaa kun ei oikeen edes tiiä mihin pitäis tähdätä ja miten muokaa sitä juurta, aika monen laista sillä on kuitenkin saanut aikaan.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-84247725904238204942010-03-01T22:43:58.831+02:002010-03-01T22:43:58.831+02:00No, vähän saman olisia kokemuksia. Ruisleipämäistä...No, vähän saman olisia kokemuksia. Ruisleipämäistä on itse tehtynä. Aito SF-sour on selkeämmin vehnäleipä, osa niistä todella kirpeän happamia ja ihanan sitkeitä.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-48733115500113625582010-02-26T23:54:03.955+02:002010-02-26T23:54:03.955+02:00nii joo.. kumman "kuminen" toikin oli ni...nii joo.. kumman "kuminen" toikin oli niinkun noi kaikki on ollut.. ei sitkeä mutta jotenkin vaan erillainen kun normi leipä. ja jotenkin tosi tiiviin oloisia noi on myös vaikka olisi noussutkin hyvin.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-88411014838388772442010-02-26T23:48:14.000+02:002010-02-26T23:48:14.000+02:00en ole oikeaa tollasta edes maistanut enkä juuri m...en ole oikeaa tollasta edes maistanut enkä juuri muutenkaan muiden tekemiä hapanleipiä niin on vaikea verrata. ihan hyvän makuinen se oli, aika samaa kun muutkin hapanleivät mitä oon tehnyt, normi valkonen leipähän tuo on. hämmentävän paljon tuokin maistui ruisleivältä vaikka ei siinä sitä ole.<br /><br />hassua kyllä tein seuravana päivänä hyvin samanlaisen leivän ja se oli täysin erilainen vaikka samalla juurella nostin.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-4947810758147529272010-02-26T23:36:00.864+02:002010-02-26T23:36:00.864+02:00Mitä tykkäsit mausta? Aikoinaan on tullut aika mon...Mitä tykkäsit mausta? Aikoinaan on tullut aika monta aitoa SF Souria mutusteltua, ja ei ole sen parempaa. En vaan itse ole onnistunut saamaan samanlaista yrityksistä huolimatta,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.com