tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post7355643004866275682..comments2023-12-24T11:26:36.261+02:00Comments on viva ciabatta!: siemeniäaleksihttp://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-82238163947874398842010-03-09T21:42:28.687+02:002010-03-09T21:42:28.687+02:00Mä en osaa vielä soveltaa mitään, vaan tartten tar...Mä en osaa vielä soveltaa mitään, vaan tartten tarkan grammaohjeen ja mieluiten vieläpä kellonlyömät koska lisätä mitä... :)<br /><br />Eiköhän näistä ohjeista löydy sopiva baguette sunnuntaihin, kiitos taas!Jonna from Helhttps://www.blogger.com/profile/11694771970187251225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-8587517201630267162010-03-09T15:13:26.284+02:002010-03-09T15:13:26.284+02:00Mä en ikinä leivo mutta luen aina tätä sun blogia....Mä en ikinä leivo mutta luen aina tätä sun blogia. Ja naureskelen. Ja ehkä salaa kuvittelen joskus leipovani, tuokin siemenleipä näyttää niin hyvältä. No tämä oli spontaani tunnustus. Mukavia taikinahetkiä!jenninoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-39331410825388127712010-03-09T11:27:43.272+02:002010-03-09T11:27:43.272+02:00Siemenet yms. leivissä on parhautta... Mutta varsi...Siemenet yms. leivissä on parhautta... Mutta varsinainen kommenttini syy on tuo eka kuva, sai hymyn huulille, tack så mycket!<br />:)IreneKinhttps://www.blogger.com/profile/10268671407305593415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-21712384009302226102010-03-09T00:39:00.405+02:002010-03-09T00:39:00.405+02:00joo jostain syystä ei näköjään päässyt.. se patonk...joo jostain syystä ei näköjään päässyt.. se patonki siinä on aineiden puolesta muistaakseni ihan sama kun Bertinetin, noi on kaikki aina aika samaa.<br /><br />mutta koita vaikka <a href="http://vivaciabatta.blogspot.com/2009/12/pain-lancienne-jotain-uutta.html" rel="nofollow">tätä</a>, se ei musta kyllä oikeen patonki ollut vaikka alkuperäisessä ohjeessa niin sanotaan vaan enemmän ciabatta. normaalimpaan ja tosi hyvään patonkiin oon käyttänyt sitte <a href="http://vivaciabatta.blogspot.com/2009/08/taas-patonki.html" rel="nofollow">tätä</a>. ja ainahan voi Bertinetin normi patonkia muuttaa niin että osasta vedestä ja jauhosta tekee esitaikinan tai laittaa pelkän veden ja jauhon imeytymään yhteen yön yli kylmään.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-90225058776220626962010-03-09T00:10:43.154+02:002010-03-09T00:10:43.154+02:00Patonki-postaukseen ei jostain syystä päässyt komm...Patonki-postaukseen ei jostain syystä päässyt kommentoimaan, joten kommentoidaan siis tänne. Jos on kerta samat aineet mutta eri metodi, niin mitä patonkiohjetta käytän kun haluun täydellistä patonkia viikonlopuksi? Tätä vai jotain muuta?<br />Nimim. Bertinetille vaihtelua...Jonna from Helhttps://www.blogger.com/profile/11694771970187251225noreply@blogger.com