tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post8346447757558323309..comments2023-12-24T11:26:36.261+02:00Comments on viva ciabatta!: puistopullaaleksihttp://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-15871217529236714462010-11-22T20:04:25.804+02:002010-11-22T20:04:25.804+02:00Haa! Ihanaa kuulla oikeaa asiaa! Jokainen pirkka-o...Haa! Ihanaa kuulla oikeaa asiaa! Jokainen pirkka-ohje ja koksäope ohjaa nostamaan varmasti ja nopeasti kuumassa, vaikka ilmeisesti hiiva toimii jos sille antaa raaka-aineet ja aikaa. Kiitos tästä tiedosta, nyt uskallan vaivata hiivataikinoitani niin että ne näyttävät normaaleilta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-45194799518599501162010-08-09T18:48:28.421+03:002010-08-09T18:48:28.421+03:00Täällähän tätä selvennettiinkin kun mä olen öitä t...Täällähän tätä selvennettiinkin kun mä olen öitä tän takia valvonut. <br />Ei ne kauheen hyvin nousekaan mun pullataikinat. <br />Leipää en oo leiponu aikoihin paitsi rieskaa ja sitähän ei nostateta. Mutta nyt arvelin opetella tekemään niin hyvää ruisleipää ettei kukaan koskaan missään. Vot.Lilithhttps://www.blogger.com/profile/07709280484059420640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-50231723025207471382010-07-31T00:44:31.940+03:002010-07-31T00:44:31.940+03:00Kiitti nippelitietoudesta. Mä arvasin et köksänmai...Kiitti nippelitietoudesta. Mä arvasin et köksänmaikka on huiputtanut tässäkin kohtaa!Jonna from Helhttps://www.blogger.com/profile/11694771970187251225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-19879710653755428512010-07-28T10:35:10.859+03:002010-07-28T10:35:10.859+03:00Kiitos! Tätä testimenetelmää käytänkin ensi kerral...Kiitos! Tätä testimenetelmää käytänkin ensi kerralla. (koneella täällä vaivataan). Ja jäädään odottelemaan bloggausta aiheesta. Kiitos.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-27462965758612989832010-07-27T14:21:11.876+03:002010-07-27T14:21:11.876+03:00hyvissä ohjeissa yleensä sanotaan kuinka paljon pi...hyvissä ohjeissa yleensä sanotaan kuinka paljon pitää vaivata että on valmis mutta mulla ei ole niin hyviä ohjeita ja se tietty riippuu myös millä sen taikinan vaivaa. sitkon pystyy testaamaan niin että ottaa pienen palan taikinaa ja venyttää sen sormien välissä niin ohuksi että sen läpi näkyy, silloin on hyvä sitko. tästäkin pitää varmaan blogata :)aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-86214848919048445952010-07-27T09:43:50.886+03:002010-07-27T09:43:50.886+03:00Vaivaaminen jäi vaivaamaan... Kirjoitit riittäväst...Vaivaaminen jäi vaivaamaan... Kirjoitit riittävästä vaivaamisesta, mutta minkälaisista ajoista puhutaan esim. leipätaikinan kohdalla? Onko leipätyyppien välillä eroja? Entäs pullataikinat? Minä onneton kun olen vaivannut "kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista".Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-53050738859159540382010-07-24T01:28:39.634+03:002010-07-24T01:28:39.634+03:00Ihan totta turiset tuon kohotuksen ja vaivaamisen ...Ihan totta turiset tuon kohotuksen ja vaivaamisen suhteen. Joissakin eurooppalaisissa leipomoissahan leipien + pullien taikinat saattavat vaivautua useita tunteja. Niissä leipomoissa jauhojen laatu onkin kaiketi erilainen kuin meillä täällä Suomessa.Pahalapsihttps://www.blogger.com/profile/06968725036854424220noreply@blogger.com