tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post5695314744584017690..comments2023-12-24T11:26:36.261+02:00Comments on viva ciabatta!: fenkolipähkinätaleksihttp://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-8461710387161914402010-04-21T14:37:42.848+03:002010-04-21T14:37:42.848+03:00Ps. Mielestäni ainoat pähkinät, jotka makunsa puol...Ps. Mielestäni ainoat pähkinät, jotka makunsa puolesta sopivat maustettaviksi ovat maapähkinät ja cashewpähkinät, ja näistäkin maapähkinät vain suolattaviksi. <br />Itse tehdyt suolapähkinät ovat myös todella hyviä: ostetaan pussi maapähkinöitä (mikäli löytyy niin paahtamattomia), laitetaan ne pellille leivinpaperin päälle, spreijataan kunnolla vedellä, heitellään suolaa kunnolla päälle ja sekoitellaan. Sitten uuniin paahtumaan. Anopin resepti, toimii.Mayhttp://reallyclean.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-14988780866994109772010-04-20T14:54:01.837+03:002010-04-20T14:54:01.837+03:00Jokunen aika sitten maustoin cashewpähkinöitä chil...Jokunen aika sitten maustoin cashewpähkinöitä chilillä ja limellä. Mausteet pysyi kiinni kun niistä teki seoksen munanvalkuaiseen. Taisi siihen sokeria ja suolaakin tulla - oli todella hyvää. Martha Stewartilta reseptin kaappasin.<br /><br />Fenkoli.. hmm. Tekisi mieli kokeilla tilliä, täältä meiltä kun ei tillichipsejäkään saa muualta kuin IKEAstaMayhttp://reallyclean.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-10086444855120110992010-04-20T10:56:18.783+03:002010-04-20T10:56:18.783+03:00tosiaan 160 asteessa.. tai en edes tiiä kun itte v...tosiaan 160 asteessa.. tai en edes tiiä kun itte vaan laitoin ton kaasun johonkin matalammalle :)aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-75135847532256465132010-04-20T07:59:12.073+03:002010-04-20T07:59:12.073+03:00olisko kumminkin 160 astetta? :) Fenkoli on tosiaa...olisko kumminkin 160 astetta? :) Fenkoli on tosiaan aika hauska idea pähkinälle. En ole koskaan itse tehnyt tommosia, vaikka muutaman tutun itse tekemiä naksupähkinöitä olen syönytkin...Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-72402960895798328092010-04-19T17:23:53.525+03:002010-04-19T17:23:53.525+03:00Jännä ohje.Olen käyttänyt erilaisia mausteita pähk...Jännä ohje.Olen käyttänyt erilaisia mausteita pähkinöissä mutta fenkolia en olisi keksinyt käyttää....Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com