tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post3790859804551922968..comments2023-12-24T11:26:36.261+02:00Comments on viva ciabatta!: perustryffelialeksihttp://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-51499154626435457172010-12-09T21:37:05.648+02:002010-12-09T21:37:05.648+02:00mä en enää yhtään usko näihin että saa apteekista....mä en enää yhtään usko näihin että saa apteekista.. olen kuullut niin ihme juttuja ja kuulemma apteekeissakaan ne harvoin tietää mitä tahtoo..<br /><br />mutta maltaaseen liittyen.. kaupastahan saa sitä kaljamallasta jota mullakin on säkki tuolla, jos sitä laittais tohon samaan ohjeeseen pari grammaa mutta vaihtaisi maitosuklaan tummaan. tummasuklaata tarvii normaalisti vähemmän mutta mallas imee tosi paljon nestettä niin vois toimia samalla ohjeella.<br /><br />lopputulos voi olla kyllä kamala mämmiltä maituva puuromössöaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-78451380177480170542010-12-09T21:16:03.789+02:002010-12-09T21:16:03.789+02:00Mallasuutetta saa ainakin apteekista ja sitten iha...Mallasuutetta saa ainakin apteekista ja sitten ihan peruskaupoissa olevissa lisää vain vesi-kotikaljapaketeissa on muutama pussi mallasuutetta. <br />-JenniAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-40896359632975996162010-12-09T21:01:39.361+02:002010-12-09T21:01:39.361+02:00No mä vähän ajattelinkin, että tuskin sitä sinne m...No mä vähän ajattelinkin, että tuskin sitä sinne maun takia laitetaan. Kiitti vinksuista!Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-27157192202261577872010-12-09T20:39:01.986+02:002010-12-09T20:39:01.986+02:00hunaja on yleensä se perusjuttu jolla se korvataan...hunaja on yleensä se perusjuttu jolla se korvataan mutta jos sen jättää vaan pois niin toimii ja voi lisätä tipan sitä kermaa. se maissisiirappi tai tärkkelyssiirappia tekee siihen massaaan vähän sitkeyttäaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-88269395903145074362010-12-09T19:58:22.471+02:002010-12-09T19:58:22.471+02:00Voiko maissisiirapin korvata jollain? Ei ole ihan ...Voiko maissisiirapin korvata jollain? Ei ole ihan meikäläisen ruokakommeron peruseineitä... :)Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-1835141861835593152010-12-09T15:13:34.710+02:002010-12-09T15:13:34.710+02:00törmäsin tuohon mallasuutteeseen spraymaltaan muod...törmäsin tuohon mallasuutteeseen spraymaltaan muodossa ihan muissa merkeissä: http://www.kotiviini.fi/fi/spraymaltaat.php (meinasin just alkaa virittelemään olutleipää kohoamaan, saapa nähhä passaako se leivontaan millä lailla..)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-64036154044379297642010-12-09T14:59:59.447+02:002010-12-09T14:59:59.447+02:00ahmija: kyllä malasuutteen luulis menevän ihan hyv...ahmija: kyllä malasuutteen luulis menevän ihan hyvin konvehtiin, varmaan pitää vaan käyttää tosi vähän kun sekin on vahvaa.. mutta saako sitä mistään?<br /><br />ja eikö karppikuurilla voi suklaata syödä? pelkkää rasvaahan se on :)aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-59075183124243775122010-12-09T12:57:02.328+02:002010-12-09T12:57:02.328+02:00Kuolailen tässä ja kiroan karppikuuriani.Mutta sil...Kuolailen tässä ja kiroan karppikuuriani.Mutta silmilläkin voi syödä;DJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-40268320395786214102010-12-09T11:27:21.499+02:002010-12-09T11:27:21.499+02:00täällä toivottaisiin maltaista tryffeliä! stoutin ...täällä toivottaisiin maltaista tryffeliä! stoutin ja tumman suklaan kombo toimii ainakin kakussa- joskus kokeilin porter-ganachea mutta se oli vähän turhan stydiä.. sopiskohan mallasuute tryffelimassaan?Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.com