tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post2367305725126477468..comments2023-12-24T11:26:36.261+02:00Comments on viva ciabatta!: värkkialeksihttp://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-77666267706152539492012-04-17T23:07:12.552+03:002012-04-17T23:07:12.552+03:00Onpas kaunis! Voikun voisi lähettää tuoksua läpi a...Onpas kaunis! Voikun voisi lähettää tuoksua läpi avaran maailman.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/02665882859154376504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-22645828432401804662012-04-17T20:32:56.287+03:002012-04-17T20:32:56.287+03:00mä olen kyllä lukenut ja omillakin testauksilla hu...mä olen kyllä lukenut ja omillakin testauksilla huomannut ettei se vesi lopulta tee mitään, sen pitäis tulla sinne paineella ja täyttää koko uuni että se tekis mitään. joskus sillä oon saanut leivän harmaaksi.<br /><br />nousun huonoudesta syytän kyllä vähän kaasu-uunia, tavallisella koti uunilla on onnistunut paljon paremmin.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7827239458984269115.post-87249439470571376082012-04-17T20:29:38.234+03:002012-04-17T20:29:38.234+03:00Mielekiintonen kikka toi lämmön lasku ja nosto. It...Mielekiintonen kikka toi lämmön lasku ja nosto. Itse kyl koitan pyrkiä siihen et sais leivän repeemään ilman kikkoja. Viiltotekniikka jotenkin kusee mulla vielä toistaiseksi. Kovin sana uuninousussa on tietty höyry, eli uunin pohjalle syvä pelti lämpiämään uunin kanssa ja samalla kun laittaa leivän sisään niin heittää desin vettä sinne pellille (alkulämpö saa olla tiukka 250 vaikkapa).Anonymousnoreply@blogger.com